Diumenge, a les 22.50

"El got d'aigua" comença la fase final

Diumenge, a les 22.50, una nova edició d'"El got d'aigua", el nou programa de TV3 en què la paraula és la protagonista. Un "docutainment" de deu capítols amb ingredients de "talent show" en què es busca el millor orador o la millor oradora jove de Catalunya, que serà qui sedueixi el públic i el jurat, i domini el contingut i la posada en escena del discurs.

"El got d'aigua" comença la fase final. Dels 20 joves que van començar, en queden 6, que són els que disputen aquesta eliminatòria. Només quatre podran passar a la següent ronda.

Aquesta vegada afronten una vivència artística. Tots viuran les hores prèvies a l'estrena de l'òpera "I Puritani", que donava el tret de sortida a la temporada 2018-2019 del Gran Teatre del Liceu.

Cada jove orador ho viurà al costat d'un professional. Celso Albelo, un dels tenors més aclamats als principals teatres del món; Maria José Moreno, soprano liricolleugera guanyadora d'un Grammy; Carles Chordà, músic de 24 anys que ja forma part de l'orquestra simfònica; Robert Piniés, cap de luminotècnia i electricitat, i Xesca Llabrés, regidora amb més de trenta anys d'experiència al Liceu. Tots ells són les persones que serviran d'inspiració per als discursos dels joves. Els participants també tindran l'oportunitat d'assistir a l'estrena de l'òpera des del prosceni, un lloc privilegiat on tenen visió directa tant de l'orquestra com dels intèrprets a l'escenari.

El periodista convidat és Santi Villas, que farà de tercer jurat al plató i valorarà els discursos que els joves plantegin després de l'experiència al Liceu.

Els concursants d'aquesta primera semifinal són: Carles Pauné i Sofia Oliva, d'Igualada; Joanna Rosell, de Sant Cugat del Vallès; Anna Andorrà, de Barcelona; Mercè Mayol, de Granollers, i Roger Cubedo, de Castelldefels.

tv3.cat/el-got-daigua

Anar al contingut