El Girona FC ha jugat avui amb La Marató
El Girona FC ha jugat avui amb La Marató

El Girona FC, amb La Marató

Aquest migdia, el Girona FC ha volgut sumar-se a La Marató. En començar el partit en què s'enfrontava al Lugo, els jugadors s'han fet una foto amb persones afectades per malalties minoritàries i han fet una aportació al marcador de La Marató.

Una col·laboració que fa el FC Girona juntament amb el FC Barcelona, en el partit Barça-Mallorca celebrat ahir, i l'Espanyol de Barcelona, en l'Espanyol-Betis que es jugarà el dia 15 a les 16.00. Una aposta dels tres equips de futbol professional de Catalunya per La Marató.

Els jugadors i jugadores dels tres equips es poden veure en un vídeo en què animen a la gent a participar a La Marató. Per part del Girona hi ha Christian Stuani, Jonathan Soriano i Àlex Granell; del RCD Espanyol de Barcelona, Sergi Darder, Paloma Fernández, Inés Juan, Òscar Melendo i Marc Roca, i per part del FC Barcelona, Carles Aleñà, Antoine Griezmann, Jennifer Hermoso, Gerard Piqué, Alèxia Putellas i Sergi Roberto.

A la mitja part del partit d'aquest migdia, la vicepresidenta de la CCMA i del Patronat de la Fundació La Marató de TV3, Núria Llorach, ha lliurat el disc i el llibre de La Marató d'aquest any al president del Girona FC, Delfí Geli. Els ha acompanyat el el director de la Fundació la Marató de tv3, Lluis Bernabé, i el codirector del programa de televisió La Marató de TV3 2019, Paulí Subirà.

A l'acte de presentació de la col·laboració feta dijous 5 a les instal·lacions de TV3, Delfí Geli, president del Girona va manifestar: "Per nosaltres és un honor poder participar un any més i estem molt agraïts per la invitació. És un reconeixement per part del nostre club a aquesta excel·lent iniciativa que fa de Catalunya un referent en solidaritat". Geli ha afegit "farem un donatiu amb una part de la recaptació de les entrades venudes pel partit contra el Lugo. No ens podem aillar dels problemes socials i per això el Girona referma el seu compromís d'estar al costat de la gent que ho necessita".

Anar al contingut