Dilluns, a les 21.55

"El foraster" visita Llívia, la capital del món

Dilluns, a les 21.55, a TV3, un altre capítol d'"El foraster". Quim Masferrer torna a la carretera, a recórrer territori, a trepitjar els pobles i a endinsar-se en la geografia humana. És el torn de Llívia, un poble català envoltat de territori francès.

LLÍVIA                                                                                                                     

Llívia, a la comarca de la Cerdanya, té dues peculiaritats. La primera és que és un municipi català totalment envoltat per territori francès. I, la segona, tal com està a punt de descobrir en Quim, és que és un poble amb vocació... de capital del món.

En ple hivern, la neu marca la vida de la gent de Llívia. I no tots la viuen de la mateixa manera. En Quim coneixerà la Rosor, que la detesta. I el Marcel, que la idolatra fins al punt d'anomenar-la "or blanc". Amb ell, que es vanta de ser un crac de les pistes d'esquí, en Quim afrontarà al repte d'aprendre a esquiar en només deu minuts. I amb en Carles es posarà les raquetes per pujar al castell de Llívia i gaudir de les millors vistes de la Cerdanya.

També es podrà veure en acció l'equip d'hoquei gel de Puigcerdà i conèixer els acròbates d'un snowpark improvisat, que ensenyaran al Quim què és tenir "flow". Amb en Josep Maria, que ha passat per un tràngol molt dur, aprendrà que cada sortida de sol és una oportunitat nova per gaudir de la vida. I, si és a Llívia, la capital del món, molt millor!

I després, TV3 recupera el pas d'"El foraster" per Santa Pau

Situat al bell mig de la zona volcànica de la Garrotxa i envoltat de volcans mil·lenaris, Santa Pau s'enorgulleix d'oferir al món un producte únic: el fesol de Santa Pau. I en Quim tindrà 48 hores per comprovar, de la mà de la Maria en Lluís, fins a quin punt la terra és el reflex dels que hi viuen i la treballen

LA TEMPORADA

En aquesta nova entrega, Quim Masferrer continua fent camí i coneixent la gent dels pobles d'arreu de Catalunya. Amb ells viurà moments plens d'humor, situacions carregades d'emoció i també alguna experiència trepidant.

La setena temporada d'"El foraster" va arrencar visitant Gisclareny que, amb 27 habitants, és el poble més petit de Catalunya, i que li va suposar un dels reptes més grans.

tv3.cat/el-foraster

facebook.com/elforastertv3

@elforasterTV3

Anar al contingut