A partir de dilluns 11 de novembre, a les 21.55

"El foraster" torna a TV3 amb Gisclareny, el poble més petit de Catalunya

Dilluns 11 de novembre, a les 21.55, "El foraster" torna a TV3 amb nous capítols. Quim Masferrer torna a la carretera, a recórrer territori, trepitjar els seus pobles i endinsar-se en la seva geografia humana. I s'estrena amb Gisclareny, 27 habitants, el poble més petit de Catalunya i el repte més gran.

En aquesta nova entrega, Quim Masferrer continua fent camí i coneixent la gent dels pobles d'arreu de Catalunya. Amb ells viurà moments plens d'humor, situacions carregades d'emoció i també alguna experiència trepidant.

"El foraster" arrencarà visitant Gisclareny, que amb els seus 27 habitants és el poble més petit de Catalunya, i que li suposarà un dels reptes més grans. També descobrirà tots els secrets per fer una bona calçotada a Rodonyà, a l'Alt Camp, un poble de mestres calçotaires per excel·lència. I viurà la primera gran nevada de l'any a Llívia, on, a l'hivern, la neu marca la vida de les persones.

En els nous capítols, també es podrà veure el Foraster compartint una nit de Sant Joan màgica amb la gent de Les, a la Vall d'Aran, on se celebra la festa ancestral de la Crema deth Haro. I es visitaran indrets emblemàtics de la geografia catalana, com el Congost de Mont-rebei, a tocar d'Àger, o el monestir de Poblet, a Vimbodí i Poblet.

A més, "El foraster" ha conegut Òrrius, a la comarca del Maresme, i l'Albi, a les Garrigues. Dues comarques que encara no havia visitat. Sant Martí de Llémena, al Gironès, completa el llistat dels nou pobles que es podran veure en aquesta nova temporada del programa.

GISCLARENY                                                                                                                    

Des del gener de 2018, Gisclareny, a la comarca del Berguedà, és oficialment el poble més petit de Catalunya. Només hi viuen 27 persones, i es nota. Al poble, hi regnen un silenci i una calma totals.

Després de conèixer en Joan, un alcalde tranquil com pocs, en Quim es trobarà amb en Gerard, un monitor d'esports d'aventura que li plantejarà un repte sense precedents: saltar des d'un pont de més de 30 metres d'alçada. S'atrevirà? Abans, però, anirà coneixent els altres veïns de Gisclareny: en Jordi i la Joanna, una parella de Sabadell que aquí han trobat el seu paradís; l'Oriol, que el portarà a cavall fins a l'ermita de Sant Miquel de Turbians, o l'Anna i en Jordi, que sempre que poden presumeixen de tenir casa al poble més petit de Catalunya. I amb la Queralt i la Meritxell, filles de l'alcalde, en Quim descobrirà que, si aquest micropoble s'ha salvat de la desaparició, és gràcies als nouvinguts.

tv3.cat/el-foraster

facebook.com/elforastertv3

@elforasterTV3

Anar al contingut