El film "Memòries d'un home en pijama", amb la participació de TV3, seleccionada al Festival Internacional de Cine d'Animació d'Annecy

Dins de la secció "Goes to Cannes", el 19 de maig es podran veure les primeres imatges de "Memòries d'un home en pijama", la nova pel·lícula de Carlos Fernández de Vigo, que combina animació i imatges reals i que compta amb la participació de TV3.

Un any més, el Festival Internacional de Cine d'Animació d'Annecy continua la col·laboració amb el Mercat del Film de Canes amb la secció "Goes to Cannes", per tal de donar a conèixer, en exclusiva, films d'animació en fase de producció. En l'edició d'enguany, que se celebrarà el 19 de maig, es podran veure fragments de "Memòries d'un home en pijama", en què participa TV3 i tracta, des de l'humor, temes com la vida en parella i l'amistat.

La pel·lícula d'animació "Memòries d'un home en pijama", que barreja imatges en dues dimensions amb seqüències reals, té l'origen en les tires còmiques que setmanalment publica amb el mateix nom el dibuixant valencià Paco Roca en el diari "Las Provincias". La pel·lícula reflexiona, en clau d'humor, sobre la modificació dels patrons de conducta en les relacions de parella, la solteria, el casats, els solters, l'adolescència que no desapareix mai o les amistats. No és la primera adaptació d'una obra de Paco Roca al cinema, que el 2011 ja va col·laborar en el guió d'"Arrugues" i va aconseguir un Goya al millor guió adaptat.

L'experiència de fusionar el treball actoral amb l'animació digital busca, en paraules del director, "ser un tribut als creadors de la novel·la gràfica". Entre el repartiment hi ha Raúl Arévalo i María Castro.

 

Sinopsi

El Paco és un home orgullosament solter, de 40 anys, que en la plenitud de la vida aconsegueix complir el seu somni d'infantesa: treballar des de casa i en pijama. Quan creu que ha aconseguit el súmmum de la felicitat apareix en la seva vida la Jilguero, una noia de qui s'enamorarà irremeiablement i que farà que es replantegi la comoditat del seu "modus vivendi". Per la seva part, la Jilguero haurà de lluitar per conviure amb un home la màxima aspiració del qual és quedar-se tot el dia a casa en pijama.

 

Fitxa tècnica i artística

Direcció: Carlos Fernández de Vigo

Guió: Paco Roca i Ángel de la Cruz
Intèrprets: Raúl Arévalo i María Castro
 

És una producció de Dream Team Concept, Ladybug Films i Hampa Studio, amb la participació de TV3, Movistar+ i TVE i el suport de l'ICEC, IVAC, AGADIC i l'ICAA – Ministeri de Cultura.
 

tv3.cat/coproduccions

Anar al contingut