Hector Ruiz al Festival de Màgia de Badalona, Memorial Li-Chang 2020
Hector Ruiz al Festival de Màgia de Badalona, Memorial Li-Chang 2020
DIUMENGE, A LES 18.50

El Festival de Màgia de Badalona, Memorial Li-Chang 2020, a TV3

Diumenge, a les 18.50, TV3 emetrà el Festival Internacional de Màgia de Badalona, XX Memorial Li-Chang, celebrat al Teatre Zorrilla de Badalona el 23 de febrer del 2020.

En els seus 20 anys d'existència, el Festival Internacional de Màgia, Memorial Li-Chang, ha fet de Badalona un referent internacional de prestigi al món de la màgia i l'il·lusionisme.

La gala corresponent a la vintena edició, celebrada al Teatre Zorrilla el 23 de febrer del 2020, va reunir mags de gran nivell amb reconeixement a tot el món. Jaime Figueroa, un mag madrileny innovador i pervers que demostra que la màgia també pot ser molt divertida, va ser l'encarregat de presentar-la.

Per començar, es pot seguir l'evolució creativa i emocional de la maga peruana Gisell, premiada tant al Congrés Nacional de Màgia del Perú 2017 com a l'Uruguai, on va obtenir el guardó FLASOMA 2015 en l'especialitat de manipulació i màgia argumentada.

La gala també compta amb la participació dels mags portuguesos Tá Na Manga. El seu original i poètic espectacle ha estat reconegut amb múltiples premis mundials, com el Mandrake d'or o el FISM.

Des d'Itàlia, el mag Shezan, amb les seves llànties, transporta els espectadors a un món fantàstic a la recerca d'un geni màgic. I el mag finlandès Marko Karvo, guanyador del primer premi als Campionats del Món de Màgia FISM 2015, ofereix un espectacular espectacle de màgia amb lloros voladors.

Per acabar, el mag sevillà Héctor Ruiz presenta un número de gran format que va ser emès en el programa "Penn and Teller's: Fool Us!" de la televisió de Las Vegas.

tv3.cat
Anar al contingut