"El documental" presenta "Amb Fidel, passi el que passi"

Demà, a les 23.40, l'espai del 33 "El documental" recupera "Amb Fidel, passi el que passi", una pel·lícula del director serbi Goran Radovanovic que reflecteix l'esperit de l'última fase del "Fidelisme".

El documental "Amb Fidel, passi el que passi" ha estat guardonat amb el Premi Festival Internacional de Cinema Documental d'Amsterdam, 2011. I també ha participat, entre d'altres, al Festival Internacional del Nou Cinema Llatinoamericà, de l'Havana, al Mercat de Cinema del Festival de Canes, i al Festival Rock Village, Sèrbia, 2012, entre d'altres.

Sinopsi

El dia abans de la celebració del 52 aniversari de la revolució a Cuba en la vida de diversos cubans a Sierra Maestra, a vuit-cents quilòmetres a l'est de l'Havana: un home gran repara una moto vella, un jove dentista busca transport per arribar a la clínica on treballa i un matrimoni lloga el telèfon perquè els veïns facin trucades. El dia següent, tots celebren l'aniversari de la revolució i l'endemà tornen a la rutina de sempre.

Fitxa tècnica

Direcció, guió i producció: Goran Radovanovic
Producció: Jesenka Jasniger Radovanović, Goran Radovanovic i Nenad Dukić 
Fotografia: José Manuel Alguacil i Cláudia Alves
Disseny de so: Aleksandar Protic i Sergio Fernandez Borras
Cantant: Claudia Rojas

Una producció de Nama Film amb la col·laboració de l'Escola de Cinema Internacional de Cinema i Televisió (San Antonio de los Baños, Cuba) i del Ministeri de Cultura de Sèrbia.

tv3.cat/eldocumental

tv3.cat/documentals

@eldocumental33

Anar al contingut