El documental "La Sagi, una pionera del Barça", seleccionat al World FICTS Challenge

El documental "La Sagi, una pionera del Barça", una producció de TV3, Minoria Absoluta i el FC Barcelona, dirigit per Francesc Escribano i Josep Serra Mateu, i que es va emetre aquest any a "Sense ficció", ha estat seleccionat a la final mundial del FICTS, que organitza la Federació Internacional de Cinema i Televisió Esportiva, que se celebrarà a Milà del 25 al 30 d'octubre

El documental "La Sagi, una pionera del Barça", ha estat seleccionat al World FICTS Challenge, la final mundial del festival que organitza la Federació Internacional de Cinema i Televisió Esportiva. S'ha fet una tria entre els documentals que s'han visionat a concurs als 16 festivals, repartits en 5 continents, en què es divideix el calendari d'esdeveniments.

Ara, el jurat l'ha seleccionat per competir a la final mundial. El FICTS promou els valors de l'esport mitjançant el cinema i la televisió, i està reconegut pel Comitè Olímpic Internacional.

"El primer bowl", un documental del Departament d'Esports de TV3, dirigit per Jordi Bentanachs, amb realització de Txus Vilanova i el càmera Miquel Àngel Navajas, també ha estat seleccionat al World FICTS Challenge.

Aquesta final es farà a la ciutat italiana de Milà del 25 al 30 d'octubre.

"La Sagi, una pionera del Barça"

"La Sagi, una pionera del Barça" recupera la memòria d'una persona tan extraordinària com oblidada. Nascuda en un família benestant, ja lligada al Barça dels primers temps, Anna Maria Martínez Sagi va aprofitar el moment històric excepcional de la Segona República per desafiar les convencions i lluitar per la independència pròpia i, per extensió, de les dones. El caràcter, la determinació i una relació amorosa la van marcar tota la vida i la van impulsar a les fits més altes, però també a la infelicitat més gran.

tv3.cat

esport3.cat

Anar al contingut