"El documental" estrena "Tolyatti a la deriva"
"El documental" estrena "Tolyatti a la deriva"
Demà, a les 22.50

"El documental" estrena Tolyatti Adrift ("Togliatti a la deriva")

El dijous 24 de novembre, a les 22.50 h, "El documental", al 33, estrena "Tolyatti Adrift" ("Togliatti a la deriva"). Aquesta producció, amb guió i direcció de Laura Sisteró, segueix la història de Slava, Misha i Lera, que han d'afrontar la seva edat adulta a Togliatti, on el futur sembla una distopia. Recuperen antics cotxes Lada per expressar-se i somiar.

La ciutat de Togliatti, antic símbol de l'orgull socialista, avui és el Detroit rus. En aquest ambient neix el moviment Boyevaya Klassika, que rescata els antics Lada de la fàbrica local per convertir-los en un mitjà de rebel·lia i expressió. "Tolyatti a la deriva" segueix Slava, Misha i Lera durant l'any que han d'afrontar l'edat adulta.

Aquest documental ha tingut participació en diversos festivals: el de Màlaga; el HotDocs de Toronto; el Festival de Cine de Cracòvia, on va rebre el premi Silver Horn; el Visions du Reel; el DocsMX; el Documenta Madrid; el DocsBarcelona, i el DocsValència, on va rebre el premi Panorama. A banda, és candidat als XV Premis Gaudí.

"Tolyatti Adrift" ("Togliatti a la deriva") és una producció de Boogaloo Films en coproducció amb Les Films d'Ici i Televisió de Catalunya, la participació de France Telévisions i el suport del Ministeri de Cultura i Esports, l'ICAA, l'ICEC, el Centre National du Cinéma et de l'Image Animée, el PROCIREP i l'ANGOA.

 

Fitxa Tècnica

Direcció i guió: Laura Sisteró
Producció: Bernat Manzano Vall, Valérianne Boué, MiguelÁngel Blanca
Productor executiu de TVC: Jordi Ambròs
Productor delegat de TVC: Daniel Barea Delgado
Director de fotografia: Artur-Pol Camprubí
Muntatge: Alissa Doubrovitskaia, Ariadna Ribas, Laura Sisteró
Direcció de producció: Irene Puig, Bernat Manzano Vall
Música: Josep Comas

tv3.cat/eldocumental

twitter.com/eldocumental33

Anar al contingut