"Breathe", de Susanna Barranco

El documental "Breathe", amb participació de TV3, a la Seminci de Valladolid

"Breathe", documental de Susanna Barranco que compta amb la participació de TV3, s'estrenarà de manera oficial a la 66 edició de la Seminci, la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid, que tindrà lloc del 23 al 30 d'octubre.

El nou documental de Susanna Barranco "Breathe" competirà a la secció DOC. España de la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid amb setze documentals més. El documental, sobre algunes de les internes de la presó de Brians 1, és una producció de LaBarrancoFilms i compta amb la participació de TV3 i el suport de Mousiké i el Departament de Justícia i de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Després de participar a la Seminci de Valladolid, el documental s'estrenarà el 25 de novembre als Cinemes Girona de Barcelona, dins el cicle "Dones de cinema: Nosaltres comptem", i al març s'estrenarà al "Sense ficció", dins el mes dedicat a les dones a TV3.

Sinopsi

"Breathe" és un documental realitzat a partir de la relació personal entre les internes del centre penitenciari Brians 1 i el vincle d'aquestes dones amb la presó i l'espai que les delimita. El documental aposta per una filmació realista i directa que mostra la vida a la presó.

Com es viu una vida amb l'absència de llibertat? Susanna Barranco reivindica aquestes dones com a subjecte de paraula ja que sovint són silenciades. Es reflexiona també, sobre si el sistema judicial i penitenciari és favorable per a les internes des d'un punt de vista polític i social i també bioètic.

Fitxa tècnica

Guió i direcció: Susanna Barranco
Producció: LaBarrancoFilms
Imatge: Susanna Barranco i  Christian Guiriguet
So: Peter Stoel
Edició: Juan Morales Calvo i Susanna Barranco
2021

 

tv3.cat

Anar al contingut