Lewandowski al "Zona zàping".
Lewandowski al "Zona zàping".
Dissabte, a les 13.50

El doblet de Lewandowski i el primer tema de Joan Liaño, d'"Eufòria", a "Zona zàping"

Dissabte, a les 13.50, abans del "TN migdia", i des de divendres a tv3.cat, "Zona zàping" compta aquesta setmana amb la participació de Joan Liaño, exconcursant d'"Eufòria", que presenta al Top 1 la seva primera cançó: "Mai", un cant a la llibertat, amb les millors imatges enviades pels nostres seguidors. 

El protagonista de la setmana torna a ser Robert Lewandowski, que un altre cop va marcar un doblet. Aprofitant un dels càntics del Camp Nou que lliguen el seu nom amb la sintonia d'"Els Picapedra", el programa l'ha convertit en un dels protagonistes d'aquesta sèrie de dibuixos animats. 

"Zona zàping" també mostrarà l'escàndol de la filtració sobre les exigències i extravagàncies que Lionel Messi va posar al Barça com a condició per renovar pel Barça fa dos anys. A més, oferirà un karaoke a l'estadi del Betis a ritme de Rosalía, una paròdia de Vinícius convertit en Billy Elliot, i un recull de les imatges més impactants de l'Extreme Barcelona d'aquest cap de setmana passat. 

Al "No te la fotis", tot i l'arribada de la tardor, encara arriben moltes imatges relacionades amb l'aigua, platges i piscines. I també els clàssics reptes de la cistella impossible o jocs de punteria amb el travesser d'una porteria. 

A la secció "GO!" s'estrena (i també a Instagram) una cançó original amb les imatges domèstiques rebudes a l'entorn d'un tema: aquesta setmana, aquella gent que espera que caiguis per dir-te: "Ja ho sabia". Així com una tria del millor i més curiós dels reels d'Instagram. 

Anar al contingut