Disc La Marató
Disc La Marató
Divendres, a les 22.05

El disc de La Marató posa música al "Zona zàping"

Demà, divendres, a les 22.05, a TV3, una altra edició de "Zona zàping", en què el disc de La Marató, que surt a la venda aquest diumenge, en serà el protagonista. El tema "Caminem lluny", interpretat pels finalistes d'"Operación Triunfo", Anajú, Hugo, Nia, Flavio i Eva, posarà música a les millors imatges enviades pels espectadors al final del programa. Altres temes del disc, que suma esforços per a una edició de La Marató dedicada a la Covid-19, hi seran presents també en diversos moments.

Hi haurà un record a la figura de Diego Armando Maradona, mort aquesta setmana a l'Argentina i protagonista involuntari d'alguns moments divertits d'aquests últims anys.

El protagonista viral de l'esport aquesta setmana ha estat un corredor d'ironman, o més ben dit, la seva mare, amb la seva peculiar manera d'ajudar el fill.

També es podran veure curiositats com l'expulsió d'un porter en una tanda de penals, o un puntàs de pàdel protagonitzat per Agustín Tapia, company de Fernando Belasteguín, durant un torneig a Madrid aquest cap de setmana.

I, com cada setmana, el "No te la fotis", amb les imatges que fan arribar els espectadors per les xarxes socials: web, WhatsApp, Instagram, i TikTok.

tv3.cat/zona-zaping
facebook.com/zonazaping
twitter.com/zonazaping
instagram.com/zonazaping

Anar al contingut