El disc de La Marató, número 1 de vendes a iTunes

Ahir es va posar a la venda "El disc de La Marató" a través de 15 mitjans de comunicació i també a iTunes en prevenda des de 48 hores abans. Un disc doble en commemoració del 25è aniversari de La Marató que es va col·locar en el número 1 de vendes a iTunes España des de primera hora del matí.

El Disc de la Marató va entrar directament al número 1 de vendes d'iTunes d'España ahir al matí. Aquest número 1 és resultat de la prevenda que iTunes va oferir als seus clients. És la primera vegada que el disc de la Marató també trenca la barrera de convertir-se en número 1 d'iTunes en el mateix moment que surt al mercat. El doble CD es ven digitalment al preu de 9,99 i la seva descarrega és per tot l'àlbum, no es poden descarregar cançons per separat.

És un doble disc format, per una banda, d'11 cançons "no  les millors dels 25 anys de La Marató, sinó les que emocionalment el públic ha triat" i, per l'altra, 14+1 de nova edició, on una és la triada per a l'espot de La Marató. 29 artistes, amb cançons gravades en 8 ciutats i 10 temes interpretats per primer cop en català. Mónica Naranjo, que protagonitza un espectacular videoclip gravat a la Sagrada Família conjuntament amb la Polifònica de Puig-reig, la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB) i la Banda de Gaitas Xuntanza de Catalunya, és una de les artistes que canten per primer cop en català juntament amb Nek, Edurne, Ainhoa Arteta, Pablo López i Il Volo. La banda sonora de l'espot d'enguany és la cançó "No et deixis/no et rendeixis", adaptació al català del tema de Peter Gabriel "Don't give up" i que ha estat interpretada per en Ramon Mirabet, Paula Valls i l'Oquestra Càmara Musicae.

En la venda digital aquest disc només compta amb 14 temes en lloc de quinze com conté el format físic. La cançó que no s'inclou en el format digital és "Angie". L'editor original d'aquesta cançó  no ha permès incloure'l en aquest format, però sí en el físic.

El disc en format físic es pot comprar fins diumenge amb 15 mitjans de comunicació.

 

tv3.cat/marato

facebook.com/lamarato

twitter.com/la_marato

 

#LaMaratóTV3

#DiscMaratóTV3