"El detectiu Conan" torna al canal Super3

A partir del dilluns 11 de juliol, arriba al canal Super3 la sèrie "El detectiu Conan", que es podrà veure de dilluns a divendres a partir de les 21.00. Es tracta d'una sèrie d'animació japonesa que té com a protagonista un famós detectiu que es converteix en un nen de 7 anys.

El canal Super3 començarà a emetre a partir de l'11 de juliol "El detectiu Conan", una sèrie d'animació creada per l'autor manga Aoyama Gosho. Es tracta d'una producció japonesa que compta amb 456 capítols de mitja hora de durada cadascun. De dilluns a divendres, i a partir de les 21.00, el Super3 n'emetrà dos episodis. La sèrie, que el canal Super3 ja va estrenar el 2001, va tenir molt bona acceptació per part dels súpers, que n'han demanat el retorn en diverses ocasions.

Cada capítol està ple de misteris que el detectiu ha de resoldre. Per poder trobar els culpables dels casos, l'investigador haurà de fer funcionar força el cervell, ja que són casos dignes del mateix Sherlock Holmes.

Sinopsi

Shinichi Kudo és un famós detectiu a qui, un dia, uns perversos li van fer prendre un verí mortal. Però, en lloc de morir, es va convertir en un nen de 7 anys. El detectiu no revela als seus enemics que no ha mort per poder-los trobar i que li donen l'antídot. D'aquesta manera, adoptarà el nom de Conan, basat en el seu escriptor preferit Arthur Conan Doyle.

Amb la seva nova identitat, Conan viurà a casa de la Ran, la "novia" d'en Shinishi, i amb el seu pare, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. Conan farà nous amics a l'escola, nens petits "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils.

El seu veí i professor Agasa és l'única persona que sap la veritat sobre en Conan. El petit detectiu resol molts delictes amb els seus dots d'observació, astúcia i alguns trucs que el professor ha creat. Però Conan és un nen i no pot treballar, així que qui s'endú els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran, en Kogoro.

super3.cat

Anar al contingut