El desenllaç final de la Segona Divisió B de futbol, a Esport3

Diumenge s'acaba el campionat de Lliga corresponent a la Segona Divisió B de futbol i Esport3 oferirà una programació especial per saber el desenllaç dels equips catalans d'aquesta categoria que lluiten per entrar en la fase d'ascens o per evitar el descens.

En una transmissió de fins a 5 partits simultanis en directe, Esport3 seguirà les opcions de dos equips catalans que lluiten per una sola plaça que dona opció a jugar el play-off d'ascens a Segona A, el Cornellà i el Lleida. D'aquesta manera, se seguirà el partit que el Cornellà jugarà al camp de l'At. Saguntino en què l'equip català, actualment quart classificat, depèn d'ell mateix per entrar en aquest play-off. Més difícil ho té el Lleida, actualment setè classificat, que necessita guanyar al camp del Sabadell i esperar que el Cornellà, l'Ebro i l'Ontinyent no puntuïn, per fer-se amb aquesta plaça de play-off.

Per la part baixa de la classificació, l'Olot i el Llagostera encara no hi tenen assegurada la permanència. Per això, en el carrusel de 2a B, també es connectarà amb els partits Olot-Elx i Hèrcules-Llagostera, per saber si els dos equips catalans aconsegueixen mantenir-hi la categoria.

Tots els partits, en horari unificat, començaran a les 18.00, i els comentaris seran de Lluís Cervelló i Xavier Lemus, amb l'anàlisi de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut