Joan Ferran
Joan Ferran
Diumenge, a les 12.50

El desenllaç de l'OK Lliga femenina entre el Manlleu i el Palau de Plegamans, a Esport3

Diumenge, a les 12.50 a Esport3, s'emetrà el partit de l'OK Lliga femenina, entre el CP Manlleu i el Generali HC Palau de Plegamans, en què es decidirà el títol de lliga

L'OK Lliga femenina tindrà diumenge nou campió. El calendari ha volgut que el títol es decideixi en l'últim partit de lliga entre el CP Manlleu i el Generali HC Palau de Plegamans. Serà com una final, perquè tots dos equips hi arriben empatats a 67 punts i amb el mateix balanç de 22 victòries, 1 empat i 2 derrotes. El Palau va guanyar en el partit d'anada, 1 a 2, a Manlleu i, en cas d'empat, s'emportaria el títol, ja que té el goal- average particular guanyat. Les locals ja saben què és proclamar-se campiones de lliga, ho van ser la temporada 14-15. Al Manlleu, per la seva banda, només li val la victòria i no ha guanyat mai el títol. Cal destacar que els dos equips també es van enfrontar en les semifinals de la Lliga Europea, amb victòria vallesana per 1-2 a la tanda de penals.

L'escenari d'aquest partit decisiu, el pavelló Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans, és també l'escenari de la sèrie de TV3 "Les de l'hoquei", on l'equip fictici del Minerva porta una equipació amb els mateixos colors, groc i negre, del Generali HC Palau de Plegamans.

La transmissió serà de Joan Ferran i l'anàlisi tècnica, del seleccionador català masculí, Jordi Camps.

esport3.cat

Anar al contingut