Vicenç Prados
Divendres, 19.50

El debut de Pol Valera amb el Barça, a Esport3

Demà, a partir de les 19.50, Esport 3 emetrà el derbi català entre el Fraikin BM Granollers i el FC Barcelona amb una prèvia del partit amb l'atenció centrada en la reacció del públic granollerí al retorn de Pol Valera.

Després de l'aturada pel Mundial de seleccions, la lliga ASOBAL es reprèn amb el millor partit possible, el derbi català entre el Fraikin BM Granollers i el FC Barcelona. Són els dos primers classificats de la lliga, només separats per quatre punts i, a priori, es presenta com el derbi més igualat dels últims temps. 

Aquest partit ve marcat pel fitxatge de Pol Valera pel Barça procedent, precisament, del Granollers. Un fitxatge que s'ha produït a la meitat de la competició i que, coses del calendari, fa que el debut de Pol Valera amb la samarreta blaugrana sigui contra el seu exequip. Tot i que l'equip vallesà ha perdut el seu jugador franquícia, ha aconseguit la cessió de Bruno Reguart procedent del Barça Atlètic, un jugador de 19 anys que a l'estiu passat es va proclamar campió d'Europa Júnior tenint de company, entre d'altres, Jan Gurri, company seu ara al BM Granollers. Reguart ja havia debutat aquesta temporada a l'ASOBAL amb el primer equip del Barça i, en aquest derbi, s'enfrontarà al seu exequip. 

Antonio Rama, l'entrenador del Fraikin BM Granollers, podrà comptar amb tots els jugadors, inclòs Bruno Reguart, tot i que l'exjugador del Barça només hagi fet tres entrenaments amb el seu nou equip. Per part blaugrana, Antonio Carlos Ortega no podrà comptar amb el brasiler Thiagus Petrus, que s'afegeix a les baixes de Langaro i Ariño, però ha inclòs a la convocatòria Aleix Gómez i Timothey N'Guessan, que es van perdre el Mundial de Suècia i Polònia per lesió. 

A partir de les 19.50 Esport3 viurà la prèvia del partit amb l'atenció centrada en la reacció del públic granollerí al retorn de Pol Valera. El partit començarà a les 20.05, amb la narració de Vicenç Prados, els comentaris de Marc Garcia i Víctor Tomàs i les entrevistes de Mireia Vicente. 

Anar al contingut