Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimecres, a partir de les 8.30

El debat sobre els canvis necessaris a les residències, a "Els matins"

Demà, dimecres, a partir de les 8.30, una nova edició d'"Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia. Què ha de canviar a les residències, ara que la vacunació hi ha reduït dràsticament els casos de Covid? Es debatrà amb la directora general d'Autonomia Personal i Discapacitat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Aina Plaza; la presidenta de l'Associació Catalana de Recursos Assistencials, Cinta Pascual, i el president de la Unió de Petites i Mitjanes Residències, Vicente Botella.

Després de l'estat d'alarma

S'estarà pendent de la compareixença de Pedro Sánchez al Congrés per saber les mesures per quan decaigui l'estat d'alarma. I s'explicarà què permeten i què no les legislacions catalana i espanyola.

"Ferides d'exili"

Els periodistes Roger Tugas i Mònica Hernández parlaran del llibre que acaben de publicar sobre què suposa viure lluny del país per als exiliats, amb entrevistes a disset testimonis que ho han patit, ara i als anys setanta.

Una finestra a la primavera

El naturalista Toni Llobet mostrarà una selecció d'imatges de natura, que inclouen el seguiment d'un cau de guineus, un niu de falcons i el trencament de la barra al delta de la Tordera.

La taula d'"Els matins"

Gemma Ubasart i Antonio Baños compartiran la taula del programa. I s'hi afegirà Mayka Navarro, amb les novetats sobre l'apunyalament d'un jove a Gelida i la incorporació de l'exnúmero dos dels Mossos Ferran López al Barça.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut