Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

El debat d'investidura a Andalusia i les conseqüències de la votació sobre el pacte del Brexit, a "Els matins"

Demà, dimecres, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, seguirà el debat d'investidura a Andalusia, que convertirà demà el popular Juanma Moreno en el primer president no socialista de la Junta. En parlarà amb el degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat de Granada i exdiputat socialista José Antonio Pérez Tapia.

Una votació amb conseqüències per a la Gran Bretanya i per a Europa
El programa també connectarà amb Londres i estarà molt pendent de les conseqüències de la votació sobre el pacte del Brexit al Parlament britànic i de la reacció de la primera ministra Theresa May.

La tertúlia d'"Els matins"
Analitzaran l'actualitat Jordi Mercader, Neus Tomàs, Antonio Baños i Carles Quílez.

Beirut, capital de l'estètica
En la cita dels dimecres amb els corresponsals de TV3, el programa viatja a Beirut. La capital del Líban s'ha convertit en la meca dels amants de la cirurgia estètica. Hi van clients sobretot del Pròxim Orient, però també d'arreu del món.

Molts positius als controls de drogues
Un responsable de la Guàrdia Urbana de Barcelona explicarà l'important increment de positius en els controls de drogues, sobretot a les furgonetes.

La "Jane Eyre" d'Ariadna Gil
Ariadna Gil i Abel Folk presentaran l'obra de Charlote Brontë que protagonitzen al Teatre Lliure de Gràcia. "Jane Eyre" torna a l'escenari on es va estrenar després d'una exitosa gira per Espanya.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut