Divendres, a les 22.05

El debat dels candidats a la presidència del Barça, a TV3 i Catalunya Ràdio

Demà, després del "TN vespre", Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa coincidiran en un plató de TV3. Serà amb motiu del debat de candidats, l'últim de la campanya a la presidència del FC Barcelona. I es podrà seguir també per l'antena de Catalunya Ràdio

Els tres candidats a la presidència del Barça debatran demà, després del "TN vespre", just dos dies abans de les eleccions de diumenge.

El debat el moderarà Francesc Garriga. Laia Tudel hi intervindrà per fer una exposició de l'estat del club en els diferents àmbits de la gestió, i Laura Brugués analitzarà les intervencions de cadascun dels candidats.

La programació dedicada a les eleccions blaugranes d'aquest divendres es completarà amb l'anàlisi del debat, també amb Francesc Garriga al capdavant acompanyat de Bernat Soler, Ramon Besa, Marta Ramon, Joan Vehils i Marçal Lorente.

A més, el periodista Maiol Roger oferirà la seva visió particular de la campanya electoral blaugrana.

El debat es podrà seguir també en un minut a minut especial a la pàgina  esport3.cat/eleccionsbarça i a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #DebatBarçaTV3.

I com ja es va fer amb les eleccions al Parlament, es podrà veure per pantalla un codi QR amb el qual es podran seguir tots els detalls.

Abans del debat, Esport3 oferirà tota la prèvia en un programa dirigit per Francesc Sòria.

El debat es podrà seguir simultàniament també per l'antena de Catalunya Ràdio.

tv3.cat

catradio.cat

Anar al contingut