Debat dels alcaldables a Tarragona
Debat dels alcaldables a Tarragona
ELECCIONS MUNICIPALS

El debat de les eleccions municipals de Tarragona, a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

Avui s'ha fet de del claustre de Sant Pau del Seminari de Tarragona el debat de les eleccions municipals amb els set candidats de les formacions amb representació a l'Ajuntament de Tarragona que ha emès Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.

Moderat per Coia Ballesté, delegada de Catalunya Ràdio a Tarragona, i Òscar Fernández, de l'informatiu "Catalunya migdia", el debat compta amb la participació de Josep Fèlix Ballesteros (PSC), Rubén Viñuales (Cs), Pau Ricomà (ERC), Elisa Vedrina (PPC), Dídac Nadal (Junts per Tarragona), Laia Estrada (CUP) i Carla Aguilar (En Comú Podem).

Abans del debat, s'ha emès el programa informatiu "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner, des del mateix claustre de Sant Pau del Seminari. La tertúlia del programa, a partir de les 15.00, i el debat, a partir de les 16.00, compten amb presència de públic, representants d'institucions i entitats del territori i mitjans de comunicació acreditats.

Després de cada debat, Empar Moliner en fa la contra crònica al programa "Estat de Gràcia" de Catalunya Ràdio, amb Roger de Gràcia, a partir de les 17.35.

#26MCatRàdio

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catradio

 

Anar al contingut