ELECCIONS

El debat de les eleccions municipals de Girona, a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

Avui s'ha fet des de la sala de plens del consistori de Girona el debat de les eleccions municipals del diumenge 26 de maig amb els sis candidats de les formacions amb representació a l'Ajuntament de Girona, que emet Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.

Debat de les eleccions municipals de Girona
Debat de les eleccions municipals de Girona

Moderat per Clara Jordan, delegada de Catalunya Ràdio a Girona, i Òscar Fernández, de l'informatiu "Catalunya migdia", el debat compta amb la participació de Marta Madrenas (Junts per Catalunya), Joaquim Ayats (Esquerra Republicana de Catalunya); Lluc Salellas (Guanyem Girona), Sílvia Paneque (Partit dels Socialistes de Catalunya), Daniel Pamplona (Ciutadans) i Concepció Veray (Partit Popular de Catalunya).

Abans del debat, s'ha emès el programa informatiu "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner, des de la mateixa sala de plens de l'Ajuntament. La tertúlia del programa, a partir de les 15.00, i el debat, a partir de les 16.00, compten amb presència de públic, representants d'institucions i entitats del territori i mitjans de comunicació acreditats.

Després de cada debat, Empar Moliner en fa la contra crònica al programa "Estat de Gràcia" de Catalunya Ràdio, amb Roger de Gràcia, a partir de les 17.35.

#26MCatRàdio

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catradio

Anar al contingut