En David, amb un paper, sobre un fons amb les paraules "top" i "fail"
"Top or fail"
DIMARTS, A LES 20.20

El David Its Me aterra al canal Super3 amb l'estrena de "Top or fail"

Demà, dimarts, a les 20.20, el Super3 estrena "Top or fail", un programa en què el popular youtuber i tiktoker català David Its Me se sotmetrà a tretze reptes molt bojos. Si els supera, serà un top, però, si s'estampa, serà un fail. Al primer capítol, el David s'estrena dibuixant mentre es llança en paracaigudes.

Durant la setmana, es publicaran vídeos en exclusiva a les plataformes digitals, a YouTube i a l'Instagram del canal infantil en què el David explicarà les seves sensacions davant de cada repte i es descobriran secrets i moments inèdits del programa.

David Its Me, un jove de setze anys de Sant Hipòlit de Voltregà, popular youtuber i tiktoker, és el protagonista de "Top or fail", el nou programa del canal Super3. El David és curiós, xerraire, enginyós i sempre està obert a viure experiències noves. A cada capítol de "Top or fail" s'enfrontarà a un repte que li plantejarà el programa.

Cada dimarts, a les 20.20, els súpers descobriran si el David és capaç de superar el repte i fer un TOP, o bé, es queda en només un intent, i fa un FAIL. Aquests reptes el portaran a viure experiències que no ha viscut mai i que, en algunes ocasions, l'obligaran a treure el millor d'ell mateix. En molts d'aquests reptes el David estarà acompanyat de youtubers, tiktokers i streamers molt coneguts del públic infantil i juvenil.

A més de l'emissió del programa els dimarts, durant tota la setmana s'aniran publicant vídeos en què es veurà com el David es prepara per intentar superar el repte i explicarà les seves sensacions, inquietuds, pors i neguits. Aquests vídeos només es podran veure a les plataformes digitals del Super3 (web, app per a dispositius mòbils i televisió connectada) i també al YouTube i a l'Instagram del canal infantil. També, en aquests canals digitals i de manera exclusiva, es podran descobrir secrets del programa, moments divertits i inèdits, i declaracions d'alguns dels convidats que valoraran com han vist el repte i el propi David.

El primer capítol: "Speed fly drawing",

Al primer capítol de "Top or fail", David Its Me es llançarà al buit. Als seus peus, una de les vistes més guapes de Catalunya, Empuriabrava. Però no s'ho podrà mirar gaire, ja que en el seu primer repte ha de ser capaç de fer un speed drawing mentre es llança en paracaigudes. Un cop a terra, el seu amic de tota la vida, Sergi Armentano, haurà d'endevinar què ha dibuixat. Aconseguirà el David fer un TOP o un FAIL?

super3.cat/top-or-fail

Anar al contingut