Jordi Sunyer
Jordi Sunyer
Divendres i dissabte

El Costa Brava-Linense i el Barça B-Alcoià de la Primera RFEF, a Esport3

Aquesta setmana, la doble ració de partits de la Primera RFEF que es podran seguir per Esport3 s'avança. Divendres, a les 21.00, s'emetrà en directe, des del Nou Estadi Municipal de Palamós, el duel entre la UE Costa Brava i la Balompédica Linense. I dissabte, a les 17.00, des de l'estadi Johan Cruyff, serà el torn del Barça B i l'Alcoià

El Costa Brava necessita amb certa urgència trencar la dinàmica negativa de les últimes jornades, en què ha encaixat quatre derrotes consecutives. L'equip d'Oriol Alsina, fins ara, només ha guanyat un partit, contra el Cornellà i com a local (1-0), i vol aprofitar que el calendari li ha deparat dos enfrontaments seguits a casa per escapar-se de la zona de descens que ara ocupa, és divuitè. Els gironins confien que Jordi Xumetra, autor de 3 gols, continuï inspirat de cara a porta. En canvi, el Linense, després de caure al camp del Barça B, ha sumat 7 punts dels últims 9 i és sisè: aspira, per tant, a situar-se en les posicions de play-off d'ascens a Segona. El migcampista Aly Coulibaly, ex del Badalona, s'ha convertit en el principal argument ofensiu dels del Camp de Gibraltar, amb 3 dianes anotades.

El Barça B de Sergi Barjuan, mentrestant, buscarà donar continuïtat a la seva trajectòria a casa, on encara no ha perdut. En un partit sense tanta pressió mediàtica com el "miniclàssic", que va acabar sense gols, els blaugranes buscaran sumar la quarta victòria de la temporada per apropar-se a la zona de play-off, que ara tenen a dos punts. L'Alcoià, amb els mateixos punts que el Barça B (12), va aconseguir trencar contra l'UCAM Múrcia (3-2) una ratxa de tres jornades sense conèixer la victòria i intentarà certificar aquesta recuperació. Un dels al·licients del partit serà poder veure dos jugadors del conjunt visitant que podrien, per edat, ser els pares de diversos jugadors del Barça B: el porter José Juan Figueiras (42 anys) i l'extrem Julián Cerdá "Juli" (40).

Els comentaris dels dos partits seran de Jordi Sunyer, l'anàlisi tècnica, de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut