"Polònia"
"Polònia"
Demà, a les 22.35

El coronavirus no acabarà amb l'humor del "Polònia"

Demà dijous, a les 22.35, l'espai de sàtira política "Polònia" s'enfronta a la segona edició del programa des de casa.

En aquesta segona edició des del confinament, els del "Polònia" s'han convertit en uns autèntics experts en això de gravar des de casa i no els calen ni trípodes bons, ni focus per il·luminar el set, ni càmeres professionals. En tenen prou amb un mòbil, un llum barat i el cel·lo que els va sobrar d'embolicar els regals de Nadal.

Després de l'èxit de l'"Info-K", Quim Torra (Ivan Labanda), continuarà responent les preguntes que els nens de Catalunya li han fet arribar.

Pedro Sánchez (Pep Plaza) explicarà el seu pla per aconseguir posar fi al conflicte del coronavirus.

El programa revelarà com s'ho està fent Cayetana Álvarez de Toledo (Mireia Portas) per mantenir-se activa durant el confinament.

També descobrirà com l'Ernest Maragall (Queco Novell) s'adapta a les noves tecnologies.

Pilarín Bayès (Agnès Busquets) farà un curs per entretenir els nens, José Maria Aznar (David Marcé) ensenyarà com passa el seu confinament a Marbella, Quim Monzó (Pep Plaza) està  fent un curs de guitarra i un nou vídeo del "youtuber" Morenus (Marc Rodríguez) i Franco (Manel Lucas) explicarà com sobreviure a un confinament. Ell n'és un expert perquè va passar més de 40 anys confinat al Valle de los Caídos.

Tots aquests personatges i molts més, dijous, després del Telenotícies, a TV3. Encara que ara cada dia és dilluns.

tv3.cat/polonia
facebook.com/polonia
twitter.com/poloniatv3
youtube.com/polonia

Anar al contingut