Paula Molés.
Paula Molés.
DIUMENGE, A LES 13.00, A CATRADIO.CAT

El consum de llet i carn i el futur del planeta, a "Un restaurant caníbal a Berlín"

Diumenge, 22 de setembre, a les 13.00, a catradio.cat, "Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)", amb Paula Molés, es pregunta si una reducció del consum de llet i carn pot contribuir a salvar el planeta, i dona a conèixer la magdalena de Proust particular de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

El grup intergovernamental d'experts sobre canvi climàtic de l'ONU ha fet públic aquest estiu un informe que diu que, per combatre la crisi climàtica, s'han d'introduir canvis en la dieta, amb un consum de carn inferior i que la carn que es mengi estigui produïda de forma sostenible. Un altre dels aliments que també genera debat és la llet. Tot i les ajudes que rep el sector lacti per part de la Comissió Europea i del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, el consum de llet ha caigut un 9,7% des del 2010, i veu com les begudes vegetals –de soja, arròs, civada, etc.- guanyen més adeptes i reclamen els mateixos privilegis.

Salvar el planeta passa per deixar de menjar carn i beure llet? Diumenge, 22 de setembre, a les 13.00, en emissió al web catradio.cat, l'espai "Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)", amb Paula Molés, aprofundirà en aquest debat alimentari i mediambiental amb Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, i el periodista Marc Casanovas.

El crític de capçalera del restaurant caníbal, Philippe Regol, farà la crítica del restaurant Si no fos, de Girona, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, desvelarà quina és la seva magdalena de Proust, en plena celebració de les festes de la Mercè. La propina la deixarà Joan Asens, enòleg i cofundador d'Orto Vins, des del Priorat.

L'espai "Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)" s'emet els diumenges, de 13.00 a 14.00, a Catalunya Ràdio. 

 

catradio/restaurantcanibal

twitter/restaurantcanibal

instagram/restaurantcanibal

Anar al contingut