"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas
"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas

El conseller d'Interior, Miquel Buch, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dilluns, "El matí de Catalunya Ràdio" començarà a les vuit del matí fent balanç de la situació al voltant del coronavirus. Mònica Terribas seguirà l'evolució de la pandèmia, com cada dia, amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic. Tot seguit, a les 9.30, entrevistarà el conseller d'Interior, Miquel Buch, per fer balanç de la Setmana Santa, una festivitat marcada per l'estat d'alarma i el confinament total.

A les 9.15, espai per a la reflexió al voltant d'una pregunta: el coronavirus ens ha descobert éssers fràgils i vulnerables? El programa en parlarà amb el catedràtic de Filosofia de la UB, Josep Maria Esquirol.

A partir de les 10.10, "En primera persona del plural" amb testimonis que explicaran com han superat la Covid-19: Llorenç Sitjà, Àngel Farré, Salvi Huix i Esperança Martín.

A continuació, a les 10.40, entrevista a Enric Contreras, director assistencial del Banc de Sang, per valorar com va la crida que han fet demanant donants de plasma que hagin superat la Covid-19.

A les 11.10, l'espai "Lecturàlia" amb els escriptors Màrius Serra i Enric Gomà, que inclourà una entrevista amb Xavier Vidal, llibreter de "Nollegiu".

Tot seguit, el programa connectarà amb la roda de premsa del Centre d'Emergències i Alertes Sanitàries del Ministeri de Sanitat.

A les 12.35, la secció "Músiques confinades", seguida d'una entrevista amb el guionista Pau Escribano i l'actriu Anna Perelló, que presentaran "2021", una websèrie que ofereix les claus per sobreviure al confinament. I, per acabar, "Time out" amb Carme Lluveras.

Dilluns de Pasqua, "El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emetrà de vuit del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut