Albert Segura
Albert Segura

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dimecres, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, entrevistarà el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent.

A les 07.56, "Bon estiu a tothom menys a...", amb Elisenda Carod.

Després, a les 7.57, "La cançó de l'estiu de…" Juanjo Sáez.

A partir de les 8.55, "Taula d'anàlisi", amb Jordi Cabré, advocat i escriptor; Laura Pinyol, periodista; Álex Sàlmon, periodista; David Portabella, delegat d'El Punt Avui a Madrid.

A les 9.00, "L'entrevista del dia" a Roger Torrent, conseller d'Empresa i Treball.

A les 9.45, "Les veus de la Covid", amb una entrevista a Joan Caylà, epidemiòleg i excap del Servei d'Epidemiologia de l'Agència de Salut Pública de Barcelona, per saber l'última hora de la situació sanitària.

A les 10.30, en una taula d'anàlisi de l'estat actual del sector del cinema, el programa farà balanç de la temporada i previsions per a la següent. Amb Judith Colell, cineasta i presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català; Clara Roquet, directora i guionista. Acaba de presentar la seva òpera prima, "Libertad", a Canes, i serà la inaugural de la Seminci de Valladolid; Valérie Delpierre, vicepresidenta de l'àrea de ficció de PROA, i Àlex Gorina, crític de cinema i realitzador de "La Finestra Indiscreta" i de "Llamps d'Antracita".

A les 11.05, la secció "Estiu de merda", amb Abraham Orriols. Demà descobrirà qui va ser l'estiu de merda de la periodista Samanta Villar.

I a les 11.45, l'actuació musical de Doble.

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, s'emet de dilluns a divendres, de set del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

Anar al contingut