Divendres, a les 8.30

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, explica com s'encara la recta final del curs a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, a partir de les 8.30, a "El matí de Catalunya Ràdio", Mònica Terribas entrevistarà en línia el conseller d'Educació, Josep Bargalló, per fer balanç de com ha viscut el sector aquestes dues setmanes de confinament i, sobretot, per saber com encara la recta final del curs. Serà després de continuar el seguiment sobre l'evolució de la pandèmia, com cada dia a primera hora del matí, amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic.
Mònica Terribas
Mònica Terribas

A les 9.00, el programa obrirà un consultori per respondre dubtes sobre viatges i habitatge amb Dan Miró, advocat especialista en dret aeronàutic, i Montserrat Junyent, responsable de l'Assessoria Jurídica del COAPI de Barcelona i de l'Associació d'Agents Immobiliaris de Catalunya.

A les 10.10, Mònica Terribas farà una entrevista en línia al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. Anirà seguida, cap a les 10.30, de la roda diària amb els corresponsals del programa per saber les afectacions del coronavirus a Catalunya. I a les 10.45, espai per a la meteorologia amb el "Temps a la carta", amb Gemma Puig.

A partir de les 11.10, la secció "Desinforme setmanal", amb Adrià Cuatrecases i Sergi Vives. A les 11.30, a "Deixa que soni", Miqui Puig i Blai Marsé entrevistaran telefònicament els responsables de dos festivals que encara continuen previstos, Jordi Herreruela, director del Festival Cruïlla a Barcelona, i Dani Poveda, director del Vida Festival a Vilanova i la Geltrú. A més, Roger Escapa avançarà els continguts del programa "El suplement" d'aquest cap de setmana.

A les 12.10, connexió amb la roda de premsa de Fernando Simón, director del Centre d'Emergències i Alertes Sanitàries del Ministeri de Sanitat. I, tot seguit, el programa encararà la recta final amb l'espai "Músiques confinades".

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio