Mònica Terribas
Mònica Terribas
Dimecres, a les 9.35

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, a "El matí de Catalunya Ràdio", Mònica Terribas continuarà seguint l'actualitat al voltant del coronavirus i en parlarà amb el conseller Chakir El Homrani, amb responsables de residències de gent gran i amb representants del sector de la pastisseria.

Com cada dia a primera hora, cap a les 7.30, el programa parlarà amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, per seguir l'evolució de la pandèmia i els seus efectes.

A les 9.00, explicaran la situació que viuen responsables de residències de gent gran: Margarita Carrera, directora de la Residència Assís de Sant Quirze del Vallès; Carol Mitjans, directora del Centre Geriàtric Lleida; Iñaki Antón, director de la Residència Geriàtrica Gravi de Polinyà, i Sergio Julián, director de la Residència Novallar de Cunit.

Tot seguit, a les 9.35, Mònica Terribas entrevistarà Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies.

A partir de les 10.10, "El matí de Catalunya Ràdio" parlarà de la situació del sector de la pastisseria amb Elies Miró, president del Gremi de Pastisseria de Barcelona, i Oriol Balaguer, pastisser, xocolater i cuiner dolç. A continuació, a la secció "Racó de pensar", David Fernàndez i Xavier Antich reflexionaran sobre què ens espera l'endemà del covid-19.

A les 11.10, a l'espai "Mediats", Àlex Gutiérrez i Santi Villas parlaran amb Mariano Barroso, director de la sèrie "El hilo invisible", que s'estrena aquest dimecres a Movistar +, i amb Enric Auquer, actor de la sèrie. Seguidament, com cada dia, el programa connectarà amb la roda de premsa del Centre d'Emergències i Alertes Sanitàries del Ministeri de Sanitat.

L'espai "Músiques confinades" arribarà pels volts de les 12.35, seguit d'una entrevista a l'actor Bruno Oro, que diumenge va estrenar a YouTube la sèrie "Confinados por el mundo". El punt final, l'hi posarà Carme Lluveras, amb la secció "Time out".

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut