Dimarts, a les 13.00

Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística, a "Popap"

Demà, a les 13.00, el "Popap", amb Mariola Dinarès, conversarà amb la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa.

Mariola Dinarès conversarà amb Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística de temes com que Disney Plus incorporarà el català a les sèries i pel·lícules de la plataforma. El Govern negocia favorablement amb el gegant audiovisual, que incorporarà els doblatges en català ja creats des de 1995. També de la presència del català a Netflix: com a molt present en un 0,5% del catàleg. La plataforma incompleix la normativa que obliga a oferir un 30% d'obra europea en el catàleg que ofereix als abonats a Catalunya.

A més es parlarà amb Selva Orejón, directora executiva a OnBranding i experta en identitat i reputació digital, sobre la investigació d'un possible atac al campte d'Intagram de Leo Messi.

A la secció "Espai Gurú", parlaran amb Ivan Caballero, CEO de Citibeats, de la monitorització de les dades públiques de ciutadans de Catalunya utilitzant la plataforma d'IA Ètica Citibeats, d'on s'extreuen conclusions interessants que mostren que Citibeats és una eina molt eficient per entendre en temps real les necessitats i opinions de la ciutadania, fet que és clau en situacions com l'actual.

catradio.cat/popap

facebook.com/popap

twitter.com/popap

instagram.com/popap

Anar al contingut