El concurs 'Els optimistes' de Catalunya Ràdio visita aquest divendres Sant Pere de Ribes

L'equip 'optimista' ens acosta aquest municipi del Garraf amb l'emissió en directe del programa des de Sant Pere de Ribes, on actuarà el grup musical Línia Maginot.

Els oients podran escoltar la cançó dedicada a la població optimista, que Àngel Llàcer i Manu Guix interpretaran al migdia a Catalunya Ràdio i a la tarda a TV3
 
El concurs dels migdies de Catalunya Ràdio Els optimistes, amb Àngel Llàcer i Manu Guix, es desplaça aquest divendres, 15 de novembre, a la població de Sant Pere de Ribes, al Garraf. Després que Xavi Canalias hagi passat la setmana convivint amb els seus habitants, el programa s'emetrà des de la sala d'actes de la Vinya d'en Petaca, a les Roquetes de Sant Pere de Ribes.
 
Aquest divendres Els optimistes conviden el grup de pop rock Línia Maginot, que hi posarà la nota musical amb una actuació. Durant l'emissió, Xavi Canalias continuarà buscant la nova Nina pels carrers d'aquest municipi del Garraf. El concurs seguirà posant a prova els participants, que han de respondre preguntes de cultura general, han d'estar atents a tot el que passa al programa i ser hàbils fent cerques per internet.
 
Durant el programa, Àngel Llàcer i Manu Guix cantaran la cançó optimista de la setmana, dedicada a Sant Pere de Ribes. A la tarda la tornaran a interpretar al plató del magazín Divendres, amb Xavi Coral i Espartac Peran, que durant tota la setmana s'ha emès des d'aquesta població del Garraf.  
 
 
Sant Pere de Ribes és una població més on s'aturen Els optimistes aquesta temporada, després d'haver visitat municipis com Montgat, Maçanet de la Selva, la Vall d'en Bas o Torà.
 
Els optimistes s'emet de dilluns a divendres, d'una a dues del migdia.
 
 
Catradio.cat/elsoptimistes
Facebook.com/elsoptimistes
Twitter.com/elsoptimistes
Anar al contingut