El Festival Cruïlla a iCat.cat
El Festival Cruïlla a iCat.cat

El concerts de Jamiroquai, Ani DiFranco, Pau Vallvé i The Lumineers, en directe, des del Festival Cruïlla a iCat.cat

iCat, emissora oficial del Cruïlla 2017, seguirà el festival des del Parc del Fòrum de Barcelona, demà divendres, 7 de juliol. Des d'allà s'emetran 4 concerts en directe.

L'emissora musical i cultural de Catalunya Ràdio també farà programes especials des del Vida Festival: Josep Martín dirigirà un especial d'"Independents" a les 19.00 de divendres, 7 de juliol, amb alguns dels protagonistes del festival.

Divendres mateix, iCat arrencarà la sessió de directes amb la veterana cantautora i poeta nord-americana Ani DiFranco, que presentarà a Catalunya el seu vintè àlbum d'estudi, "Binary". Després podrem descobrir com sona en directe l'últim treball del músic català Pau Vallvé, titulat "Abisme, cavall, hivern, primavera i tornar".

The Lumineers, la banda de Denver de folk-rock, ocuparà, a partir de les 10 de la nit, l'antena d'iCat per donar pas, a un quart de dotze de la nit, al cap de cartell del Cruïlla 2017: Jamiroquai. La banda britànica de funk que lidera Jay Kay estrenarà, a casa nostra, el seu nou treball, "Automaton".

Concerts que emetrà iCat.cat, en directe, des del Festival Cruïlla:

Divendres, 7 de juliol

19.15 Ani DiFranco

20.45 Pau Vallvé

22.00 The Lumineers

23.15 Jamiroquai

 

iCat.cat

facebook.com/iCat

twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut