El concert simfònic dels 25 anys del Super3, a TV3, Catalunya Ràdio i Catalunya Música

El concert simfònic "Tots som súpers", amb què el Super3 va cloure la celebració del 25è aniversari, es podrà a veure a TV3 el diumenge 25 de desembre, a partir de les 19.50. Catalunya Ràdio l'emetrà l'endemà, dia 26, a les 12.00, i Catalunya Música, el 5 de gener, a les 20.00.

El Super3 va tancar la celebració del seu 25è aniversari amb un gran concert que va tenir lloc el 5 de novembre passat a L'Auditori de Barcelona. El concert "Tots som súpers", en clau de fusió clàssica i pop, va fer un repàs de les cançons més emblemàtiques del Super3, interpretades per deu artistes que van ser súpers: Els amics de les Arts, Catarres, Enric Verdaguer, Joan Colomo, Judit Neddermann, Joan Dausà, Elena Gadel, Gemma Humet, Arnau Tordera i els SP3, juntament amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i el quartet de pop rock de Marc Parrot. El concert el va presentar Laia Servera, editora del programa "Info K" del canal Super3.

TV3 emetrà el concert "Tots som súpers" el 25 de desembre, dia de Nadal, a les 19.50. El concert també es podrà escoltar l'endemà, dia de Sant Esteve, a Catalunya Ràdio a partir de les 12.00. En aquest cas, comptarà amb la presentació de Roger Escapa. I el 5 de gener, Catalunya Música també l'oferirà, a partir de les 20.00, dins de l'espai "Els concerts".

"Tots som súpers" és un concert simfònic, que repassa les cançons més emblemàtiques dels 25 anys d'història del Super3, interpretades per artistes representatius de l'escena musical catalana que van ser súpers, acompanyats per l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i el quartet de pop rock de Marc Parrot.

Els Amics de les Arts interpreten "Per molts anys" i "Superaventura"; Enric Verdaguer, "Benvinguts al club"; Els Catarres, "Musculman"; Joan Colomo, "Shin Chan"; Joan Dausà, "Connectem"; els SP3, "Clubifaximàtic";  Arnau Tordera, vocalista del grup Obeses, "Bola de drac"; Judit Neddermann, "Uh! Oh! No tinc por!"; Elena Gadel, "Quina cua que tinc"; i Gemma Humet, "Arkandú". Com a colofó, tots els artistes canten "Tots som súpers". 

Aquests temes, interpretats pels mateixos artistes que van actuar al concert, formen part del nou disc doble del Super3, que també es titula "Tots som súpers" i que va sortir a la venda fa uns mesos. El primer dels discos és un recopilatori que recull les cançons més emblemàtiques del Super3. I el segon inclou temes molt coneguts del Super3, interpretats per l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i aquests deu artistes que en el seu dia van ser súpers.

tv3.cat

super3.cat

catalunyaradio.cat

catmusica.cat

 

 

Anar al contingut