Els 16 participants d'"Eufòria" en un concert memorable
Els 16 participants d'"Eufòria" en un concert memorable

El concert d'"Eufòria" guardonat als premis TM Broadcast

La 3a edició dels premis TM Broadcast han reconegut a la categoria Millor producció tècnica d'entreteniment el concert d'Eufòria que es va enregistrar el 16 de juliol del 2022 al Palau Sant Jordi

El concert sencer es va enregistrar amb un desplegament excepcional, dues unitats mòbils, realització exclusiva de les pantalles del concert, 17 càmeres, més de 100 canals d'àudio (per posproduir en Dolby Atmos) i enregistrament en 4K HDR per oferir la millor experiència possible, amb la màxima qualitat.

I com en algunes actuacions a les gales del programa, el concert es va gravar també amb un sistema de càmeres 360 estereoscòpic. D'aquesta manera, un cop processades les imatges, es podien viure les actuacions des de sobre de l'escenari. Amb l'smartphone i l'adaptador per la vista estereoscòpica, tots els detalls en 360 graus.

Gràcies a tot això es va oferir al públic una experiència única com a espectador privilegiat del concert des de casa. Es va convertir en un espectacle totalment immersiu, tridimensional i multicàmera.

Els premis TM Broadcast van néixer l'any 2020 i es van posicionar immediatament com uns guardons de referència a la indústria broadcast, ressaltant els principals projectes i actors de prestigi en el sector

tv3.cat/euforia

Anar al contingut