El concert d'Antonio Vega aquest dissabte, 21 de febrer, en directe, al web d'iCat fm

iCat fm transmetrà aquest dissabte a través del seu web (www.icatfm.cat), el concert d'Antonio Vega al Festival de Cançó Barnasants 2009, des de la sala Luz de Gas de Barcelona

L'emissora iCat fm transmetrà demà, dissabte, a dos quarts de deu del vespre, a través del seu web (www.icatfm.cat), el concert d'Antonio Vega al Festival de Cançó Barnasants 2009. Els internautes podran seguir l'actuació musical, amb imatge i so en directe.
L'equip de transmissions per internet d'iCat fm es traslladarà a la sala Luz de Gas de Barcelona per presentar simultàniament dues ofertes al web de l'emissora. Així, els internautes podran triar entre la programació regular amb l'emissió del programa Tarda Tardà, o bé la transmissió per internet del concert d'Antonio Vega.
En aquesta actuació al Festival de Cançó Barnasants, Antonio Vega oferirà els temes inèdits del seu futur disc, que de moment no té ni títol ni portada. Segons Vega, aquest treball és "més guitarrer i musicalment més incisiu" que els anteriors.
Anar al contingut