El compromís, a "Generació Selfie"

TV3 emetrà demà, a les 22.35, "Generació Selfie", la nova sèrie documental del Departament de Nous Formats de TV3, que vol ser un retrat dels joves catalans que ara tenen entre 20 i 35 anys. Amb la veu en off d'Ivan Labanda, la música de La Senyoreta Descalça i la col·laboració de Moderna de Pueblo.

En un moment de precarització, quan la competitivitat fomenta l'individualisme, hi ha joves que es comprometen amb el seu entorn. Gent que actua, es mobilitza, s'organitza a nivell col·lectiu. Qui són i què els mou?

Els joves protagonistes d'aquesta setmana són Tatiana Guerrero, que té 26 anys i és activista de l'Aliança contra la Pobresa Energètica. Ivan Fuentes, de 19 anys, és voluntari en un centre de nens amb pluridiscapacitat. I Núria Aulet, amb 27 anys, és la presidenta dels Dracs de la Bisbal d'Empordà.

En aquest capítol, la música la posen La Senyoreta Descalça, la periodista Agnès Marquès visitarà el programa i per veure que "Les coses poden anar bé" hi haurà el pianista Adrián Blanco.

tv3.cat/generacioselfie
facebook.com/generacioselfie
twitter.com/generacioselfie

Anar al contingut