La Marta visita la fonda amb en Joaquim
La Marta visita la fonda amb en Joaquim
Dimecres, a les 15.50

El company de la Marta s'interessa per l'Imma, a "La Riera"

Aquest dimecres, 27 de gener, a les 15.50, al capítol 1244 de "La Riera", la Marta va a dinar a la fonda amb el seu company, que s'interessa per l'Imma. A més, en Joan té por que la Lídia no hagi descobert la seva implicació en l'accident, però ella sap ser discreta i esperar. I la Tilda confessa que el petó de la Griselda la va trasbalsar.

La Marta va a la fonda amb el seu company, en Joaquim, propietari d'un restaurant amb dues estrelles. Es queden a dinar i, en acabat, l'home s'interessa per l'Imma i li proposa quedar tots dos. L'Imma s'atabala i no sap què ha de fer.

La Lídia està decidida a aconseguir el suport que necessita per al seu projecte i aconsegueix posar l'Albert de part seva en el tema de les infraestructures. La Maria, que només té el suport del Sebastià, diu al sopar del grup que no pensa participar en cap suborn ni irregularitat.

La Tilda confessa a la Maribel que una amiga li ha fet un petó i que això l'ha trasbalsat.

La Judit va a buscar en Dani a classe i ell no s'atreveix a presentar-la als companys. Quan li pregunta si s'avergonyeix d'ella, en Dani li respon amb un petó i una abraçada al mig del carrer. Algú és testimoni de l'escena.

 

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

 

Anar al contingut