Divendres, a les 22.05

El club dels 700 gols oficials, a "Zona zàping"

Aquest divendres, a les 22.05, a TV3, "Zona zàping" destacarà l'entrada de Messi a l'exclusiu club dels 700 gols oficials, així com la victòria del Liverpool a la Lliga anglesa, després de 30 anys, i el motiu de la derrota del Barça de Pesic, que ha perdut Lliga i càrrec... A més, comptarà amb la participació del músic Jordi Ninus, que tancarà el programa amb el seu tema "Entre dos mons".

Tot amanit amb la participació dels espectadors amb les seves imatges: fent esport, anant en bicicleta o patinet, a la platja o la piscina, però sempre amb imaginació i sentit de l'humor. El "No te la fotis" compta amb el que arriba a les xarxes del programa (web, Instagram, Twitter, WhatsApp i Tik Tok) amb bromes, reptes, balls, música, i també moltes trompades.

Al "Zona zàping" d'aquesta setmana, a més, es podrà veure un nou repte viral -fer botar una pilota amb una ampolla plena a sobre- un gat que sembla que parli, i el nou look de Cristiano Ronaldo. I continuarà el repte "Mama, papa" al Tik Tok del programa (@tv3cat), amb una alta participació, així com de pífies i "fails" diversos.

tv3.cat/zona-zaping

facebook.com/zonazaping

twitter.com/zonazaping

instagram.com/zonazaping

Anar al contingut