Joan Ferran
Dimarts, a les 20.50

El clàssic de l'OK Lliga entre el Reus i el Barça, a Esport3

Demà, a les 20.50, Esport3 emetrà el partit de la cinquena jornada de l'OK Lliga entre el Reus Deportiu Miró i el FC Barcelona, que va quedar ajornat a l'octubre per les fortes pluges que van afectar el pavelló dels reusencs

L'OK Lliga recupera aquest dimarts, el clàssic de l'hoquei català corresponent a la cinquena jornada, que va quedar ajornat a l'octubre per culpa de les fortes pluges, que van afectar el pavelló del Reus Deportiu.

El Reus arriba a la cita com a quart classificat, amb 18 punts, amb un balanç de 5 victòries, 3 empats i dues derrotes. En l'última jornada, els reusencs van superar el Vic (3-0) i, com a locals, s'estan mostrant sòlids, amb un balanç de quatre victòries i un empat.

El Barça, mentrestant, ha refermat la segona plaça després d'imposar-se a l'Igualada per 8 a 4. Els blaugrana sumen 27 punts, amb un balanç de 9 victòries i una derrota. L'única ensopegada va arribar en la primera jornada a la pista del Liceo, que es manté líder. Des d'aquella derrota, l'equip d'Edu Castro no ha parat de sumar triomfs. En cas de guanyar, empataria amb el Liceo al capdavant de la classificació, després de l'ensopegada dels gallecs aquest cap de setmana.

Serà el tercer enfrontament de la temporada, amb una victòria per a cada equip. A les semifinals de la Lliga Catalana, el Barça es va imposar per 2 a 0. El Reus, en canvi, es va proclamar campió de la Supercopa, en superar els blaugrana per 3 a 2.

La narració serà de Joan Ferran i els comentaris, del seleccionador català masculí Jordi Camps.

esport3.cat

Anar al contingut