"El cerro de los dioses", amb participació de TV3, es projecta al Festival Nocturna de Madrid

La pel·lícula amb participació de TV3, "El cerro de los dioses", es presentarà el 22 d'octubre a la secció oficial Dark Vision de l'International Fantastic Film Festival que se celebra a Madrid del 22 al 26 d'octubre.

El 22 d'octubre, el film "El cerro de los dioses", amb participació de TV3, es podrà veure al Nocturna Madrid, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic. El llargmetratge explica la història de la Paula, una directora de documentals que investiga una "influencer", una actriu en hores baixes i un director de cinema d'autor, a qui conviden a un petit poble per oferir les seves ànimes a un antic Deu i així aconseguir fama i èxit en les seves carreres.

El certamen és una cita ja consolidada per als aficionats al cinema fantàstic, els thrillers, el terror i la ciència-ficció, que volen gaudir de les últimes tendències del cinema de gènere. Projeccions de pel·lícules sense estrenar, clàssics, convidats i activitats paral·leles que coincideixen amb la celebració de les festes de Halloween.

"El cerro de los dioses"

"El cerro de los dioses" és una reinterpretació del mite de Faust en el qual la Paula i el Pedro, una directora de documentals i el seu productor, investiguen diferents personatges famosos, d'entre els quals destaquen: Itziar Castro, Will Shephard i Pau Escobar, que han estat convidats a La Siega, una celebració d'un petit poble de Castella-la Manxa.

"El cerro de los dioses" és una pel·lícula que s'ha rodat, en la seva totalitat, a mode de fals documental entre Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Fuentelsaz del Campo, a Guadalajara.

"El cerro de los dioses" és una producció LaCima Producciones, Eterea Films, Sevenfor, Altamira Entertainment, Odessa Films i Cromagnon Producciones, amb la participació de TV3.

Fitxa tècnica

Direcció i producció: Daniel M. Caneiro

Guió: Daniel M. Caneiro i Borja Figuerola

Intèrprets: Paula Muñoz Rodríguez, Christian Caner, Itziar Castro, Will Shephard, José Corbacho, Raúl Arévalo, Patricia Montero, Dafnis Balduz, Melina Matthews, Alain Hernández, Jaume Ulled, Isabel Coixet, Macarena Gómez, Carmen Muga i Lluís Altés.

tv3.cat/ficcioicinema

 

Anar al contingut