DILLUNS, A LES 21.55

El cas de l'assassí del Putxet, a "Crims"

El dilluns 17 de febrer, a les 21.55, "Crims", dirigit i presentat per Carles Porta, emet el capítol del cas de l'assassí del Putxet, que el gener del 2003, amb un interval d'onze dies, va assassinar dues dones a un pàrquing d'aquest barri de Barcelona, fent que el pànic i la psicosi s'apoderessin de la ciutat.
El pàrquing del carrer Bertran, al barri del Putxet, a "Crims"

L'11 de gener del 2003 es troba el cos d'una dona morta en un pàrquing del carrer Bertran, del barri del Putxet de Barcelona. Es deia Maria Àngels Ribot, tenia 49 anys i aparcava el cotxe a la plaça número 15 de la quarta planta. El cos apareix a dins d'una bossa d'escombraries industrial, al forat de l'escala de la cinquena planta. El primer que troba la policia és una burilla de tabac i l'empremta d'una sabata. A més, han robat les targetes de crèdit de la víctima.

Mentre l'Antonio, el marit de la Maria Àngels, és al pàrquing identificant el cos, rep un missatge al mòbil, suposadament de la seva dona ja morta. Durant uns quants dies el presumpte homicida envia missatges i truca des de diferents cabines telefòniques a l'Antonio, amb l'objectiu de facilitar informació del crim a canvi de diners.

La policia està perduda. El seguiment del rastre d'aquestes trucades no dona resultat. I, quan menys s'ho esperen, el 22 de gener, onze dies després de l'assassinat de la Maria Àngels, reben un altre avís. Ha aparegut una altra dona morta al mateix forat d'escala del pàrquing del Putxet. L'assassí ha fet servir el mateix "modus operandi". Salten totes les alarmes a la ciutat: un possible assassí en sèrie és lliure. I, abans que torni a actuar, la policia només pot esperar un petit error que els permeti atrapar-lo.

"Crims", la sèrie de no-ficció, dirigida i presentada per Carles Porta, s'emet els dilluns a TV3, a les 21.55.

tv3.cat/crims

twitter.com/crims_oficial

instagram.com/crims_oficial