Cristina Puig
Cristina Puig

El cap de malalties infecciones de l'Hospital Vall d'Hebron, Benito Almirante; l'infectòleg Oriol Mitjà i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a "Preguntes freqüents"

Dissabte, a les 22.15, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per la periodista Cristina Puig, dedicada a analitzar l'evolució del coronavirus i la situació real dels serveis sanitaris amb el cap de malalties infecciones de l'Hospital Vall d'Hebron, Benito Almirante, i amb el professor de salut global i infectòleg Oriol Mitjà.

Demà, "Preguntes freqüents" entrevistarà al cap de malalties infecciones de l'Hospital Vall d'Hebron, Benito Almirante, per saber en quin punt està la pandèmia del coronavirus, si els serveis sanitaris estan a prop del col·lapse i si les mesures de confinament estan donant resultats. Al mateix temps, el professor de salut global i infectòleg Oriol Mitjà explicarà la seva proposta de sortida coordinada del confinament.

Per saber quina efectivitat poden tenir els medicaments per combatre la Covid-19 i quins poden ser contraproduents, el programa parlarà amb el catedràtic de Farmacologia Joan Ramon Laporte. A més, veurem una de les investigacions per trobar un remei, amb el president de l'àrea industrial de biociència de Grifols, Eduardo Herrero.                                                   

Barcelona és una de les ciutats del planeta més perjudicades per la pandèmia. Per saber com això afecta la capital econòmicament i sanitàriament i per analitzar la crítica situació de les llars d'avis, "FAQS" entrevistarà l'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau.

Els periodistes convidats al "FAQS" d'aquesta setmana seran Ana Pardo de Vera i Jordi Barbeta. I el programa també comptarà amb la mirada àcida del periodista Javier Gallego, director del programa de ràdio "Carne Cruda", una acció inesperada de Pau Riba, l'actuació de Meritxell Neddermann i les col·laboracions habituals de Pilar Rahola i Quico Sallés.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut