Albert Segura MCR
Albert Segura
DIVENDRES

El caos als aeroports europeus i el músic Rubén Blades, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà divendres, 24 de juny, festivitat de Sant Joan, Albert Segura presentarà una edició d'"El matí de Catalunya Ràdio" que aprofundirà en els motius que estan provocant cues i vols cancel·lats als aeroports europeus. Dins de la secció "Deixa que soni", el convidat serà l'artista panameny Rubén Blades.

"El matí de Catalunya Ràdio" de demà, a les 11.07, emetrà un reportatge que pretén respondre a la pregunta següent: un estiu de caos als aeroports europeus? L'augment de la demanda i la recuperació del trànsit aeri després de la pandèmia, les vagues de Ryanair i Easyjet i la falta de personal estan provocant llargues cues de passatgers i la cancel·lació de vols. L'anàlisi l'aporten Dan Miró, advocat especialista en dret aeronàutic, i Germà Bel, economista, exdiputat i expert en infraestructures. 

I, a les 12.00, dins de la secció "Deixa que soni", amb Blai Marsé i Miqui Puig, entrevista a Rubén Blades, cantant, compositor, músic, actor, advocat, polític i activista panameny, que dissabte 9 de juliol participarà al Festival Cruïlla amb la Big Band de Roberto Delgado

 

Anar al contingut