El cantautor olotí Toni Beiro, a "Zona zàping".
El cantautor olotí Toni Beiro, a "Zona zàping".
DIVENDRES, A LA CARTA, I DISSABTE, A LA TELEVISIÓ

El cantautor olotí Toni Beiro i la seva cançó dedicada al Barça femení de futbol, a "Zona zàping"

Dissabte, a les 12.50, i des de divendres a TV3 a la carta, arriba "Zona zàping". Aquesta setmana, compta amb la participació del cantautor olotí Toni Beiro, que, al Top 1, dedicarà la seva cançó "Heroïnes" al Barça femení de futbol, que jugarà la final de la Champions League aquest cap de setmana. A més, el programa destacarà la festa de comiat de l'Spotify Camp Nou on, a més d'acomiadar-se del vell estadi, l'afició blaugrana també va cantar l'hora dels adeus a dos jugadors molt estimats que deixen el Barça: Sergio Busquets i Jordi Alba

"Zona zàping" també oferirà un recull de pífies de futbol; un accident a les 500 milles d'Indianapolis que va acabar amb una roda volant per sobre el públic i impactant en un cotxe al pàrquing; una pilotada al beisbol que va trencar la pantalla gegant de l'estadi; i una estàtua dedicada a l'entrenador argentí de River Plate, Marcelo Gallardo, que ha cridat l'atenció per una "abultada" part de la seva anatomia.

Una setmana més, continua la col·laboració de l'streamer Pol Gise amb el seu particular i, de vegades surrealista, punt de vista sobre els temes més insospitats. Aquesta setmana farà referència també a la final de la Champions femenina del Barça. La Laura intentarà desmuntar els tòpics sobre el futbol femení, i el Pol reivindica que els pantalons curts del Barça han de portar butxaques.

Aquesta setmana, al "Zàping del Daniel", en Daniel Andechaga, amb motiu de la final del Barça, parlarà de les dones en l'àmbit de l'esport, reivindicant-les amb humor i il·lustrant-ho amb imatges dels seguidors del programa.

Al "No te la fotis", les millors imatges rebudes a les xarxes socials (web, Instagram, TikTok, Twitter...). Aquesta setmana, pífies gravant Tiktoks: un sardanista que es queda sense espardenya en plena dansa, i alguns divertits estralls que ha causat la calamarsa en algunes cases.

A més, com cada setmana, una nova cançó a la secció viral "GO", i també una selecció dels millors Reels d'Instagram.

tv3.cat/zonazaping
facebook.com/zonazaping
twitter.com/zonazaping
instagram.com/zonazaping

Anar al contingut