Dissabte, a les 13.50

El cantautor gironí David Busquets posa música a "Zona zàping"

Dissabte, a les 13.50, abans del "TN migdia", i des de divendres a TV3.cat, "Zona zàping" compta amb la participació del cantautor gironí David Busquets, que presenta el seu nou tema, "Mode avió", una cançó per aixecar-se, agafar impuls i aixecar el vol, que il·lustra al Top 1 les millors imatges enviades pels espectadors.

El protagonista de la setmana continua sent el seleccionador espanyol, Luis Enrique, amb el seu nou rol de streamer, i a qui "Zona zàping" converteix en cantant gràcies a l'autotune. A més, totes les anècdotes del Mundial de futbol que acaba de començar, destacant la inesperada derrota de l'Argentina de Messi contra l'Aràbia Saudita, i la sorprenent golejada de la selecció espanyola contra Costa Rica. 

Continua la col·laboració dels streamers Pol Gise i Laura Grau amb el seu particular i a vegades surrealista punt de vista sobre els temes més insospitats. En Pol parlarà dels "pongos" o, millor dir, què-en-faig, regals d'utilitat dubtosa, i la Laura analitza els gender reveal, celebracions on els futurs pares descobreixen el sexe de la seva criatura. 

Aquesta setmana al "Zàping del Daniel", Daniel Andechaga explica el sentit de l'equilibri o, si més no, quan no n'hi ha. Tot il·lustrat amb exemples d'imatges dels nostres espectadors. 

Al "No te la fotis", s'ensenyen les millors imatges rebudes a les xarxes socials (web, Instagram, TikTok, Twitter...) del programa, amb diversitat de patacades: en tirolina, en kart, en skate o en bicicleta.  

I com cada setmana, una nova cançó a la secció viral "GO", reivindicant la tornada del fred i la neu, i les patacades que provoquen als protagonistes de les imatges que envien els espectadors, i que es poden seguir també a Instagram, on també es fa una tria del millor i més curiós dels Reels. 

Anar al contingut