Sergio Dalma amb Eloi Vila, "Al cotxe".
Sergio Dalma amb Eloi Vila, "Al cotxe".
Dimecres, a les 23.30

El cantant Sergio Dalma puja "Al cotxe"

Demà dimecres, 19 de febrer, a les 23.30, el cantant Sergio Dalma pujarà "Al cotxe" per compartir una conversa en profunditat amb Eloi Vila. Aquesta setmana, el programa tindrà un final musical, amb la participació de Núria Graham.

TV3 emetrà el capítol 85 d'"Al cotxe" amb el cantant Sergio Dalma com a protagonista, que conversarà amb Eloi Vila durant el trajecte que compartiran. Al tram final del programa, la parada en què s'obren les portes a la participació dels ciutadans, serà diferent. El cotxe s'aturarà a TV3, on hi haurà la cantant Núria Graham, que entrarà al vehicle per fer una versió en directe del tema "Another Dead Bee" del seu disc nou.

Sergio Dalma: "Aquesta feina és com les nòries; no sempre estàs a dalt. I també has d'aprendre a estar a baix."

El cantant Sergio Dalma celebra 30 anys al món de la música amb l'edició d'un disc en què actualitza els grans èxits de la seva carrera i hi inclou tres cançons noves. El cantant de Sabadell, que ha venut més de 4 milions de discos al llarg d'aquestes 3 dècades, repassa amb Eloi Vila la seva trajectòria professional i personal.

Recorda com va començar, primer amb orquestres i després en solitari, els grans moments, el pas per Eurovisió, els temes que el van fer popularíssim, i també reflexiona sobre les etapes més complicades. Parla d'aprendre a gestionar l'èxit i el fracàs, de no oblidar els orígens, del pes de la família i la paternitat, i diu que, malgrat que continua sentint passió per la feina, no sap fins quan seguirà pujant als escenaris.

 

tv3.cat/alcotxe

twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlCotxeTV3

 

Anar al contingut