La jove cuinera Paula amb el cantant Miki, al programa "Manduka".
La jove cuinera Paula amb el cantant Miki, al programa "Manduka".
Dissabte, a les 9.00

El cantant Miki Núñez visita el programa de cuina "Manduka" del canal Super3

Demà, dissabte, 24 d'octubre, a les 9.00, el canal Super3 emetrà el segon capítol de la segona temporada de "Manduka", el programa de cuina presentat per la jove xef Paula Alós. El convidat d'aquesta nova entrega serà el cantant Miki Núñez, amb qui la Paula farà un pa de pita farcit d'albergínia fregida i verdures, originari d'Israel, que es diu Sabikh.

El convidat del segon capítol de la segona temporada de "Manduka" és Miki Núñez, un cantant de Terrassa que es va donar a conèixer al programa "Operación triunfo" i que va anar a Eurovisió, a Israel, representant Espanya amb la cançó "La venda".

Per això, la Paula li ensenyarà a preparar un Sabikh, un plat típic israelià que segurament el Miki no devia tastar pels seus compromisos d'agenda. El Sabikh és un pa de pita farcit d'albergínia i altres verdures i ou dur.

Amb el Miki, a més de cuinar, mentre preparen la recepta cantaran i riuran sense parar.

 

La segona temporada de "Manduka"

Després dels èxits d'audiència i consum digital de la primera temporada i de la seva versió confinada ("Manduka fet a casa"), aquesta tardor el canal Super3 ha estrenat la segona temporada del programa de cuina infantil "Manduka".

La jove cuinera Paula Alós torna a mandukar plats molt alegres amb convidats i convidades poc avesats a la cuina, però molt divertits i coneguts pels infants.

Aquesta temporada passaran pel "Manduka" youtubers i tiktokers de molt èxit com Àngela Màrmol, Tekendo, Laia Oli o els ExpCaseros (Mayden i Natàlia); músics com Miki Núñez o Els Amics de les Arts; comunicadors com Toni Cruanyes, Anna Simon o Marc Giró; l'entrenadora personal digital Patry Jordan o l'actor i còmic Jordi Rios.

"Manduka" continua apostant per la cuina divertida, juganera i accessible per als més petits, però amb un gran fons didàctic i divulgatiu gràcies a les receptes dissenyades per la prestigiosa Fundació Alícia. Aquesta segona temporada aposta per la introducció de nous ingredients i de receptes més exòtiques o sorprenents, com per exemple fer servir verdures en unes postres.

Les receptes que es cuinaran aquesta temporada seran: Creps de pastanaga amb verdures i peix, Sabij, crema cremada d'albergínia, blinis de llegums amb dues salses, pokebowl d'arròs amb verdures i algues, pastís de pastanaga al microones, sandvitx continental, ous al plat amb bolets i xoriço, minipizzes vegetals de vedella i bacó, pancake amb confitura de fruita fresca, okonomiyaki i sopa de xocolata amb taronja i plàtan.

En aquesta segona entrega també hi haurà espai per als food trucks, que faciliten accions quotidianes a la cuina o en descobreixen de noves i sorprenents, com fer una mànega pastissera amb una bossa zip o obrir un pot difícil amb una cullera.

La Paula continuarà rebent els divertits gadgets que li envia la seva amiga Pola des del Japó. Juntament amb el convidat, tindran un minut de temps per esbrinar per a què serveix aquell curiós estri de cuina.

El programa començarà amb l'elaboració d'un aperitiu, preparat amb alguns dels ingredients de la recepta principal, que tindrà una doble funció: per una banda, fer un joc en què el convidat intenti esbrinar quina serà la recepta i, per l'altra, permetre que els més petits, que potser no s'atreveixen encara amb la recepta completa, s'iniciïn en la cuina amb aquest petit tast.

"Manduka" parteix d'una idea original d'Òscar Nogueira, que també n'és el director, i és una producció de l'Àrea d'Infantils i Juvenils de TV3, en col·laboració amb Antàrtida. La cançó del programa l'ha creat Marc Parrot i la interpreta la Paula.

 

super3.cat/manduka

super3.cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

Anar al contingut