El cantant Miki Núñez passa un càsting al "Rat Rank", el programa musical del canal Super3

Aquest diumenge, a les 10.30, el "Rat Rank", l'espai musical del canal Super3, rebrà la visita del cantant català Miki Núñez. El Riff i el Flat han organitzat un càsting de cantants, però en Miki és l'únic candidat i haurà d'afrontar un munt de proves esbojarrades.

El Riff i el Flat, les rates amb més ritme de la tele, han convocat al "Rat Rank" un càsting per seleccionar cantants i formar un grup i, sospitosament, Miki Núñez és l'únic candidat. El cantant terrassenc haurà de superar un munt de proves musicals: cantar com si tingués moltes ganes d'anar al lavabo, imitar la Rosalía, ficar-se en la pell del Goku de "Bola de Drac"... en definitiva, farà tot allò que faci falta per convèncer el Riff i el Flat que ell és el millor candidat per al grup musical que les dues rates volen formar.

La visita del Miki al programa acabarà amb una cançó sobre l'amistat; una versió del seu tema "Escriurem", que cantarà conjuntament amb el Riff i el Flat.

 

El programa

El "Rat Rank", que s'emet cada diumenge al matí al canal Super3, dona suport i difusió a la producció musical catalana i s'ha consolidat com un dels programes de més èxit de la graella del Super3.  Els seus presentadors, les rates Riff i Flat, han donat a conèixer al públic infantil un centenar d'artistes catalans. D'aquesta manera, el canal Super3 ha generat sinergies amb diferents sectors de la música catalana: músics, promotors de concerts, discogràfiques, productores teatrals, escoles de música, etc.

 

super3.cat/ratrank

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut