Dissabte, a les 13.50

El cantant de Polinyà Roger Padrós, al Top 1, a "Zona zàping"

Dissabte, a les 13.50, abans del "TN migdia", i des de divendres a TV3.cat, "Zona zàping" compta amb la participació del cantant de Polinyà Roger Padrós, que presenta el seu primer senzill, "Digue'm", al Top 1 amb les millors imatges enviades pels espectadors.

El protagonista de la setmana continua sent el Mundial de futbol de Qatar, on les diverses seleccions, i sobretot els seus seguidors, generen un munt d'imatges i situacions que ràpidament es fan virals. Entre els aficionats, els més bromistes serien els mexicans, capaços de disfressar-se de qatarians per prendre el pèl a un reporter. Luis Enrique, el seleccionador espanyol, continua les seves emissions de Twitch i inunda les xarxes amb declaracions que no es podrien fer en una roda de premsa convencional. Tot plegat, el converteix gairebé en un monologuista humorístic. 

Continua la col·laboració dels streamers Pol Gise i Laura Grau amb el seu particular i, a vegades, surrealista punt de vista sobre els temes més insospitats. En Pol parla dels gats i la seva fixació amb els arbres de Nadal, i la Laura fa un homenatge als cambrers i cambreres, ensenyant-nos fins on arriben les seves aptituds i habilitats. 

Aquesta setmana, al "Zàping del Daniel", Daniel Andechaga analitza quan una persona és gran, i quan hauria de deixar de fer coses que no són de gent gran. Tot il·lustrat amb exemples d'imatges dels espectadors. 

Al "No te la fotis", s'ensenyen les millors imatges rebudes a les xarxes socials (web, Instagram, TikTok, Twitter...) del programa, amb diversitat de patacades: la millor, una trompada d'un jove jugador d'hoquei patins contra la porteria contrària. 

I com cada setmana, una nova cançó a la secció viral "GO", reivindicant patins, patinets i monopatins, i les patacades que provoquen als protagonistes de les imatges que fan arribar els espectadors, i que es pot seguir també a Instagram, on també es fa una tria del millor i més curiós dels reels. 

Anar al contingut